Sobre Terracraft

Terracraft és una comunitat gaming creada com a punt de trobada per tot el relacionat amb el Minecraft dintre la comunitat catalanoparlant. El nostre projecte principal és un servidor Minecraft versió Java. L’accés a aquest és només per invitació (whitelist-only). És un servidor quasi vainilla que s’actualitza a les versions oficials de Minecraft tal i com aquestes es van publicant.

El servidor té una llarga història què hem construït amb els anys i en la que hi continuem treballant per fer del servidor un punt de trobada per tot allò relacionat amb el Minecraft.

Dintre del servidor, cada persona té la llibertat de jugar a la seva manera seguint les normes i amb l’ajuda de la resta de la comunitat. Encoratgem una forma de jugar colaborativa i respectem també l’individual. El servidor funciona per confiança, és a dir, es dona per entès que cap dels jugadors del servidor realitzaran actes vandàlics amb els recursos dels altres jugadors, ni tampoc amb els recursos de tota la comunitat.

A part del servidor principal, de tant en tant organitzem esdeveniments relacionats amb el Minecraft que solen estar oberts a tota la comunitat sense previa invitació.

Trobaràs molta més informació al nostre servidor de discord on també podràs parlar directament amb la resta de la comunitat.

Per poder començar a jugar, uneix-te al servidor de discord i emplena aquest formulari. Aviat ens posarem en contacte amb tu per informar-te sobre la teva sol·licitud. Estàs a casa teva!